Α.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ-Κ.ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.

   Η εταιρεία Α.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ-Κ.ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε. με τον διακριτικό τίτλο ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΗΛΕΙΑΣ ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2018, στον Πύργο Ηλείας, από τον Άλκη Κωνσταντόπουλο και τον Κώστα Μιχαλόπουλο.

  Κύρια δραστηριότητά της είναι η παροχή υπηρεσιών στους αγρότες της Ηλείας, τόσο στο πεδίο των Κοινοτικών Επιδοτήσεων ΟΣΔΕ, όσο και σε Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης.

  Είναι γνωστή σαν ΚΕΑ Πύργου ή Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών Πύργου και ανέλαβε την συνέχιση των εργασιών του υποκαταστήματος Πύργου του ΓΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ.

  Από την αρχή πιστοποιήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ως Κέντρο Υποδοχής Δηλώσεων ΟΣΔΕ, με την ονομασία Κ.Υ.Δ. Α.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ-Κ.ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε. και εξυπηρετεί περίπου 7.500 παραγωγούς κάθε έτος. Το πλήθος των αγροτών που την εμπιστεύονται και που είναι αυξανόμενο κάθε χρόνο, την κατατάσσουν στην κορυφή των πιστοποιημένων Φορέων ΟΣΔΕ, καθώς υποβάλει το 1/3 των Αιτήσεων του Νομού Ηλείας.

  Αυτό είναι αποτέλεσμα της εικοσαετούς εμπειρίας των στελεχών και των συνεργατών, καθώς και της διάθεσης όλων να εξυπηρετήσουν τους παραγωγούς με τον καλύτερο τρόπο. Ο στόχος είναι η έγκαιρη πληρωμή του συνόλου των επιδοτήσεων, σε όλους τους αγρότες και τα άριστα αποτελέσματα είναι η επιβράβευση μιας δύσκολης και συντονισμένης προσπάθειας, από όλους.

  Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι παραγωγοί με τον καλύτερο τρόπο λειτουργούν καθημερινά, όλο τον χρόνο, τα γραφεία στον Πύργο, την Κρέστενα και την Ζαχάρω και σε περιόδους αιχμής στου Καράτουλα, στου Λάλα, στο Τραγανό και σε άλλες περιοχές με κινητά συνεργεία εργασίας.

  Προτεραιότητα είναι η συνεχής προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας των υπηρεσιών, όπως και η προσθήκη νέων που θα καλύπτουν τις αυξημένες ανάγκες των αγροτών στο ιδιαίτερα σύνθετο και ανταγωνιστικό οικονομικό περιβάλλον, σήμερα και στο μέλλον.